Услуги

ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ

 • Визит карти
 • Постери B1/B2
 • Папки
 • Покани
 • Брошури
 • Каталози
 • Флаери
 • Етикети
 • Мени
 • Книги
 • Проспекти
 • ID Картички
 • Печатење на ЦД

ДИЗАЈН СТУДИО

 • Графички Дизајн
 • Компјутерска обработка
 • Лого Дизајн
 • Скенирање на документи
 • Подготовка за печат
 • Прелом на текст

ЛАСЕРСКО ФОТОКОПИРАЊЕ

 • Фотокопирање Црно/Бело
 • Ласерско копирање во боја
 • Фотокопирање на паус
 • Фотокопирање на фолија

ДОРАБОТКА

 • Укоричување со пластични/метални спирали
 • Тврд повез
 • Пластифицирање, сечење, виткање, хефтање, дупчење

РЕКЛАМНИ МАТЕРИЈАЛИ

 • Календари
 • Знаменца
 • Честитки
 • Разгледници
 • Хартиени кеси
 • Визит карти
 • Фактури
 • Меморандуми
 • Налепници
 • Коверти
 • Папки
 • Тефтери
 • Блокчиња
 • Декларации

ИЗДАНИЈА

 • Брошури
 • Каталози
 • Списанија
 • Книги

СИТО ПЕЧАТ (текстил)

 • Маички
 • Кошули
 • Блузони
 • Капи
 • Шушкавци
 • Шалови
 • Ракавици
 • Торби
 • Знамиња
 • Кеси

ПРИВЕЗОЦИ

 • Метални
 • Пластични
 • Гумени
 • Врвки

БЕЏОВИ

 • Беџови (25мм, 38мм, 59мм)
 • Значки

ПЕНКАЛА

 • Пластични
 • Метални
 • Сетови

ЗАПАЛКИ

ГАЛАНТЕРИЈА

 • Чаши
 • Нотеси
 • Чадори
 • Часовници
 • Навивачки реквизити

КАЛЕНДАРИ И ЧЕСТИКИ

 • Ѕиден /столен календар

СВАДБЕНИ ПОКАНИ